Klublokale og hytter​

NL råder over et godt og veludstyret klublokale beliggende Tofthøjvej 41a i Storvorde, i lokalet er der borde og stole til 24 personer. Lokalet er udstyret med køkken, dvd, video, overhead projektor m.v.

I årets løb afholdes der talrige arrangementer her, og grupper af medlemmer har mulighed for at låne lokalet til lystfiskerirelevante aktiviteter i den udstrækning, lokalet er ledigt.

Find liste over planlagte arrangementer:

Se under Kalender og Junior.​

Spørgsmål vedrørende udlån, booking, nøgler m.m. af klublokalet til:

Lars Bølling

E-mail: lab76@stofanet.dk

Ud over klublokalet har foreningen nogle hytter langs åen til brug for medlemmerne under fiskeriet.​

Klublokale​

​Hytter

Nordjysk Lystfiskeriforening har et antal hytter der er til fri rådighed for foreningens medlemmer under deres fiskeri ved åen.

Den eneste betingelse, forventning, ønske er, at man tager sit affald med sig, når man forlader hytten.

Der er kun medlemmerne selv til at rydde op.

​Lindbo

Lindbo er den største af foreningens hytter. Hytten er beliggende på Kanalvej 7, Storvorde, opstrøms den gamle Egensevej på østsiden af åen.

Der er el, varme, vand, toilet, køkken samt overnatningsmulighed for medlemmer der bor fjernt fra Lindenborg Å.

Du kan reservere soverummet til overnatning, nøgle samt få yderligere oplysninger hos:

Poul Sørensen tlf:. 98 17 64 68

Email: poul.soerensen@post.tele.dk

Findes på Kort Storvorde

​Storvordehytten

Hytten er beliggende mellem den gamle Egensevej og den nye Egensevej, på vestsiden af åen.

Findes på Kort Storvorde

Sejlflodhytten

Hytten er beliggende på hjørnet af Søndre Bygade og Kanalvej i Sejlflod, på østsiden af åen.

Findes på Kort Sejlflod

Det Flade

Hytten er beliggende på vestsiden af åen mellem Gudumholm og Gudumlund.

Findes på Kort Gudumholm

Fru Christensen

Hytten er beliggende på østsiden af åen mellem Gudumholm og Gudumlund.

Findes på Kort Gudumholm

Michelsen

Hytten er beliggende på vestsiden af åen opstrøms Møllebro ved Gudumlund.

Findes på Kort Louisendal

Volstedhytten

Hytte er beliggende på vestsiden af åen ved Ågård på Volsted Skolevej.

Findes på Kort Skørping-Volsted

​Næste aktiviteter

Der er pt. ikke fastlagt  nye aktiviteter

Seneste ændringer