Guider for medlemmer​

Det kan være svært at være ny ved et ukendt fiskevand. Hvor skal jeg fiske? Hvad skal jeg fiske med? Hvordan skal jeg fiske? Hemmelige steder. Kendte og ukendte regler. Det har vi gjort noget ved. En gruppe af medlemmer stiller sig til rådighed som guider for nye medlemmer, sådan at de hurtigt kan komme til at lære åen at kende, metoderne der bruges og eventuelt noget om fiskeriet i åen.

Er du interesseret i at modtage guidning skal du bare kontakter en af de guider der er vist neden for. De venter på din henvendelse.

Er du et "gammelt" medlem og har tanker om at prøve fiskeriet andre steder end det "sædvanlige", eller tænker du på at fiske med andet grej end du plejer, så kan guiderne også hjælpe dig.

Der er også specielle guider for juniorerne. Find dem her »

Skulle der være andre der kunne tænker sig at blive guider, opfordres de til at sende en mail. Vi har ingen forventning om at den enkelte kender hele åen, man kan sagtens være til rådighed for en kortere strækning.​​

​Michael Pedersen

Er fra 1960 og har været medlem af NL siden 1976.

Har godt kendskab til stort set alle lokaliteter af Lindenborg Å. Min store passion er fluefiskeriet, særligt

sommerfiskeriet aften og nat med bulefluer på stykkerne Louisendal og mellem Mølle- og Den skæve bro.

Jeg kan tilbyde dig guidning af følgende:

  • Generelt omkring NL1917.
  • Gennemgang af udstyr/fluer.
  • Standpladser.
  • Fiskemetode ved varierende forhold.

Kan kontaktes hverdage fra kl. 17:00 – 18:00 på mobil 28 78 01 37, skriv evt. sms eller indtal en besked, så vil jeg kontakte dig for nærmere aftale.​

Kenneth Niemann Jensen

Jeg fisker både med flue og medfisker, men jeg er nok mest kendt for mit medfiskeri hvor jeg elsker og gå med mine små hjemmelavede propper, de fleste forbinder medfiskeri med orm som jeg da også bruger, men jeg bruger også små ophængsfluer og muslinger ol. som agn.​

Jeg fisker fra louisendal og ud til det yderste, alle hverdag kan jeg som regel træffes om formiddagen på "kontoret" (Sejlflodhytten) og fiskevandet der omkring.

mobil nr. 26 43 05 05 eller skriv k.dyrepasser@gmail.com

Knæk og bræk

"Dyrepasseren" alias
Kenneth Niemann Jensen

Jan Skall Sørensen
Jeg er 44 år og har været medlem af foreningen siden 2001. I dag fisker jeg næsten udelukkende med flue igennem sæsonen, som for mit vedkommende normalt starter sidst i maj og slutter sidst i september eller først i oktober.

Af fluer anvender jeg mange forskellige; små dobbeltkrogede fluer, skumfluer eller store rørfluer, alt efter forholdene ved åen. Jeg bliver aldrig træt af at eksperimentere med nye "kreationer", det er ligesom en del af fiskeriet synes jeg.En sjælden gang fisker jeg i dagtimerne, men ellers er det natfiskeriet i sommerperioden der trækker, da fluefiskeriet efter min mening er noget lettere når ørrederne er trukket lidt ud i åen. Mit kendskab er størst til de midterste stykker af vores fiskevand, dvs. det flade, stykkerne omkring den skæve bro og møllebro samt Louisendal. Jeg fisker i øvrigt også lidt i Karup å, når tiden ellers tillader det.
mobil: 30 48 86 87

mail: Jan.skall@gmail.com 

Dennis deleuran

Jeg fisker primært på Louisendal, ved Den Skæve Bro og Det Flade. Mit fiskeri foregår fra slutningen af maj til og med slutningen af august. Jeg foretrækker at fiske mens det er rimelig lyst, dvs. i tidsrummet ca. fra kl. 20.00 til 00.30. August sjældent senere end til 23.00. Jeg fisker kun med flue og meget gerne flydeline evt. intermediate tip. Jeg ligger stor vægt på præsentationen af fluen samt måden denne fiskes på.

mobil: 26 17 81 34

Thomas Østergaard

Mit navn er Thomas Østergaard, 45 år

Jeg har været medlem af NL i ca.12 år.

 Jeg fisker fra Louisendal og udad og kun med flue. Jeg er primært weekend-fisker, men bruger også meget tid ved åen på hverdage i sommerperioden.

Kontakt tlf.: 30 11 46 02, send evt. en sms, eller indtal en besked, så vender jeg tilbage til dig.

Jørgen Hansen

Jeg har været medlem af NL. siden1986. De første 10 år fiskede jeg næsten kun på stykkerne der går under fællesnævneren Volstedstykkerne.

Så ring nr. 24 27 98 53 eller skriv joer0655@gmail.com, hvis der er interesse for Guide ang.p-pladser, adgangsveje standpladser, fiskemetoder, døgntider m.m.

Knæk Bræk.

Jørgen Hansen.

Per Bruun

Jeg har været medlem af NL siden 1975.
Jeg er 57 år og har fisket siden jeg kunne gå, og gør det helt sikkert til jeg ikke kan gå mere.
Jeg kan tilbyde at vise hvordan jeg fisker med flue-Spin-Orm, og det gør jeg mest i området fra Gudumholm til Stenhullet i Storvorde. Jeg er ude at fiske 3-4 gange om ugen. Når vi kommer hen til Juni er det mest fluefiskeri på Storvorde området og helst (aften/ natfiskeri) men det udelukker ikke orme og spinfiskeri om dagen.

mail: donna.bruun@gmail.com

mobil 40 42 43 67

Henrik Bertelsen

Mit navn er Henrik Bertelsen, men er nok bedst kendt ved åen som "Bertel". Jeg fisker hele året rundt og bruger det meste af vores fiskevand, fra Louisendal og ud til Stenhullet - på den anden side af den ny egensevej. Jeg fisker primært med flue, men kan også tage en tur eller to med orm og spinner. Mit sommerfiskeri foregår oftest fra Maj til September, hvor jeg stempler ind ved 22-tiden og fisker til kl. 4-5stykker. Jeg fisker både i hverdage og weekender, så der er rig mulighed for at tage en tur sammen med mig langs åen. Jeg kan også være behjælpelig med sammensætning af grej - eller hvis du vil lære at fiske/kaste med flue.

Jeg kan kontaktes på: Bertelsen-9@hotmail.com
Facebook - Bertel Bertelsen

Martin Trier Lund

Jeg har svunget fluestangen over Lindenborg Å siden 2006. De første år dyrkede jeg natfiskeriet, men i dag fisker jeg primært om dagen og i den gyldne time. Dels fordi det er foreneligt med familie og arbejde, og dels fordi jeg nyder synet af havørreden, når den stiger til fluen. Når jeg ikke fisker, bruger jeg tid på at optimere mit fluekast, hvilket har ledt frem til en FFI-certificering som kasteinstruktør.

​Jeg kan tilbyde:

- generel introduktion til fluefiskeri efter havørred i Lindenborg Å

- undervisning i fluekast for begyndere og øvede

- vejledning i at vælge fluegrej

​Hvis du har brug for min hjælp, kan du træffe mig på tlf. 30 49 83 48.

​Martin Trier Lund

​Stærhøj 14

​9260 Gistrup

​Tlf.: 30 49 83 48

​Næste aktiviteter

Vind et års kontingent i lodtrækningen blandt alle der udfylder fangsstatistikken:

Fangststatistik

Generalforsamling

Årsregnskaber og tilmelding til generalforsamling foregår på ​

Medlemsportalen

Seneste ændringer

Nordjysk Lystfiskeriforeningn af 1917

Copyright © Nordjysk Lystfiskeriforening

Besøg os på Facebook​

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.​