​​​ForeningsEl

Mange bække små

Alle skal bruge strøm, hvorfor ikke kombinere det med at støtte en rigtig god forening. Vi har indgået et samarbejde med Energi Nord, det betyder, at Nordjysk Lystfiskeriforening modtager 2 øre for hver kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi Nord. Når du så bruger den mængde strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Alle kan støtte Nordjysk Lystfiskeriforening via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem. Dette gælder også hvis du allerede er kunde hos Energi Nord. Skifter du til ForeningsEl, og bliver ny kunde hos Energi Nord, får vi en ekstra bonus for hvert år, du er kunde hos dem.

Konkurrencedygtig pris!

Energi Nord har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, det er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. Energi Nords erfaringer siden 2007 har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

Sådan skifter du til ForeningsEl

Energi Nord har oprettet en tilmeldingsside til Nordjysk Lystfiskeriforening. Siden finder du via dette link. Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer Energi Nord resten for dig.

Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til Energi Nords kundeservice på telefon 70 15 16 70. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

Der er ingen grund til ikke at tilmelde dig ForeningsEl, gør det nu. Har du venner, bekendte og familie, der også vil være med til at støtte foreningen, så bed dem om at tilmelde sig - jo flere vi bliver jo bedre er det for foreningen og dermed dig.​

​Næste aktiviteter

Uge 38

Grødeskæring

6. Oktober

Fisketræf

Seneste ændringer

09.09.19

08.09.19

08.09.19

08.09.19

07.09.19

07.09.19

06.09.19

02.09.19

Nordjysk Lystfiskeriforeningn af 1917

Copyright © Nordjysk Lystfiskeriforening

Besøg os på Facebook​

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.​