Fangster 2018

Dine oplevelser ved åen er også interessante for andre:

Som NL-medlem kan du indsende (korte eller lange) fangstrapporter fra åen, beretninger om oplevelser og stemningsbeskrivelser etc. - meget gerne med billeder - til offentliggørelse på NL's hjemmeside.

Du kan indrapportere fangsten her.

Skulle du have indsendt oplysninger om en fangst, og den ikke efter rimelig tid er kommet på hjemmesiden, så kontakt os, idet der kan være sket en fejl.

17.04.2018

Da jeg jo ikke endnu måtte bruge mine Hardy orm så blev det fluen Telemarkskonge den blev overlistet med, den første hjemtagende i år.

Længde: 53 cm

Sted:       nedstrøms "Den skæve bro"

Dyrepasseren

Kenneth Niemann Jensen

03.04.2018

Havde taget en fridag men den planlagte kysttur var ikke tillokkende med 2 graders varme og en pivkold hård østenvind.

I stedet for blev tohåndsgrejet afprøvet ved Lindenborg Å, og efter 2 timer med snevejr og 1 time med hagl og regn tog en meget stærk fisk fluen midt i åen, men efter lidt tid gik den desværre af.

En halv time senere tog en mindre fisk fluen længere nede ad åen, og efter en fin fight, hvor fisken to gange var helt ude af vandet, kunne en 2 kilos fisk på 58 cm med helt løse skæl landes.

Taget på flydende Skagit line med T12 spids og Plug Frances flue.

Knæk og bræk

Erik Lund

25.03.2018

Weekenden gav fisk både lørdag og søndag. Lørdag blev det til en overspringer på 2,8kg fordelt på 64cm. Søndag ca.samme størrelse, som hurtigt blev genudsat. Begge fanget på rørflue med rød og gul hjortehår + guldflash samt enkeltkrog uden modhager. Fisket dybt med Skagit + T10 synk og 1m neylonspids. Overspringeren havde udover små fine rognsække 4 store hundestejler indenbords. Dejlig weekend.

Bo Janniche

19.01.2018

Premieretur for den seneste NL-flue, Lindenborg Fluen (moderne version). Fluen har siddet i stikket siden fotograferingen i november, men jeg har jo truet med at dyppe den i forbindelse med grønlænderfiskeriet, så den kom med til åen og bundet på forfanget. En grønlænder tæt på målet bed først til bolle. Kort efter blev det endnu sjovere. En blankfisk på 64 cm måtte på land. Desværre havde den været i kontakt med et garn, der havde fjernet næsten halvdelen af skællene på den ene side og givet et grimt sår på den anden side.

Jeg bliver nok nødt til at binde et par Lindenborgfluer mere.

Jørgen Brandt

17.01.2018

Fik denne dejlige blanke ørred med helt små rognsække på premieredagen den 16. Længde: 62 Agn: Flue

Søren Holm-Rasmussen 

Nordjysk Lystfiskeriforeningn af 1917

Copyright © Nordjysk Lystfiskeriforening

Besøg os på Facebook​

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.​